Adres
Loppersumhof 24
6835 MA Arnhem

KvK
82347816

BTW
NL003674525B43

Betaalgegevens
T Siddle
NL28ASNB0782405665

Wie ben ik?

Een eeuwenoude vraag. Het volledige antwoord moet ik schuldig blijven, omdat ik zelf maar een deel van het geheel weet. En daarbij weet ik niet eens hoe groot dat deel nu precies is.

Tom Siddle

anno 2022

Ik ben een pragmatische dromer. Mijn aandacht gaat ernaar uit, het ongrijpbare begrijpelijk te maken. Daartoe zal ik soms meebewegen, en soms tegen conventies aan schoppen, al naar gelang de situatie of de mensen daarom vragen. Ik weet wat angst is, en ben in staat om daar doorheen te werken. Ik weet wat verdriet is, en ben in staat om te blijven staan. Naast persoonlijke gids, muzikant en magiër, ben ik ook vader van een rijk en divers gezin.

Na een pad van ongeveer 40 jaar, waarin ik mijn schaduwkanten bewust en onbewust heb opgezocht, of waarin mijn omgeving mij meedogenloos mijn schaduwkanten heeft gespiegeld, is de enige overgebleven weg voor mij de weg van mijn hart.

Het is mijn diepste wens om dit te delen met medereizigers. Daarom nodig ik jou uit om, net als ik, de sprong in het diepste water van de ziel te springen!

 

Schrijfsels

Zo af en toe, als ik geïnspireerd word, rolt er wat uit mijn pen. Klik hier om mijn schrijfsels te lezen.