Adres
Loppersumhof 24
6835 MA Arnhem

KvK
82347816

BTW
NL003674525B43

Betaalgegevens
T Siddle
NL28ASNB0782405665

Overvloed

Non duale schepsels in een duale wereld. Wat betekent dit? Sinds de start van dit bedrijf ben ik hard aan het werk. Ik doe innerlijk werk, en maak de weg vrij voor overvloed. Als non duaal schepsel weet je dat je in elk proces je schaduwen tegenkomt. Wat is mijn schaduwkant die met dit thema naar boven komt?

Mijn prachtige dochter is geboren deze winter en vanaf dat moment heb ik mijn ritme volledig omgegooid in diens van haar en mijn vrouw. De bevalling was zwaarder dan verwacht en ze hadden beide mijn zorg nodig. Gelukkig had ik hiervoor gespaard. Want ja, overvloed weet je wel? Dat betekent niet alleen goud, bling-bling maar ook tijd. Er is meer dan genoeg! Geen zorgen. Hakuna matata. Voel je de schaduw groeien? Ik voelde hem wel! Ik ging van zorgen voor mijn geliefden naar zorgen om geld. Dat raakte natuurlijk op.

Ik ben zo dankbaar voor mijn leraren: Maurice Oosterhof, die mij heeft leren spoorzoeken in mijn oorsprong, Marloes van der Werf, mijn vrouw en mijn anker, die mij altijd voorgegaan is met haar vertrouwen in wat komt, en Kim Pilon van Paardenwijsheid, met haar paardenkudde, die mij begeleid hebben naar de plek van onvoorwaardelijke liefde. En natuurlijk alle mensen, dieren en planten die mij ooit op weg hebben geholpen! Wij zijn allemaal elkaars reisbegeleiders! Dank!

Met hen als gids, en met mijn bezieling, Spirit, ben ik inmiddels in staat om, zonder dat het zich al gemanifesteerd heeft, terug te keren naar het gevoel van overvloed. Ik voel de rust en de alertheid die daarvan uitgaat. Ik kijk met dankbaarheid naar het verleden en in vertrouwen naar de toekomst.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *