Adres
Loppersumhof 24
6835 MA Arnhem

KvK
82347816

BTW
NL003674525B43

Betaalgegevens
T Siddle
NL28ASNB0782405665

Missie

Mijn missie gaat over moed, verbinding en (meedogenloze) eerlijkheid. Binnen- én Buitenwerk is waar mijn hart van gaat stromen! Bijvoorbeeld tijdens een walkabout, waar het innerlijk besproken en gespiegeld wordt door de buitenwereld waarin we lopen.

Moed

Moed is de bereidheid om je angsten te zien, te doorzien, en om door de angsten heen te handelen. Door angsten heen werken is niet voor iedereen. Voor sommigen is het niet nodig. En is het beter angsten uit de weg te gaan. Het leven biedt aan ieder wezen dat wat nodig is. Echter, wie ervoor kiest om door de angst heen te werken, zet de eerste stappen op het pad van een krijger. 

Verbinding

Wat kom ik tegen als ik uit verbinding ga met mezelf? Dan voel ik mij eenzaam, afgesloten en bang. Wat kom ik tegen als ik in verbinding sta met mezelf? Dan voel ik liefde en vertrouwen. Dit is het spel van het leven. In en uit de dualiteit. Dít is de magische reis.

Eerlijkheid

Wat mij helpt om moedig te zijn is eerlijkheid. Meedogenloze eerlijkheid. Niet naar de buitenwereld per se, hoewel dat altijd helpt. Maar naar mijzelf. De enige eerlijkheid die volledig en meedogenloos is is de eerlijkheid naar jezelf. Tenzij je jezelf graag voor de gek houdt natuurlijk… entree, verslavingen!

Nieuwsgierig geworden?

Klik hier om naar het aanbod te gaan.