Adres
Loppersumhof 24
6835 MA Arnhem

KvK
82347816

BTW
NL003674525B43

Betaalgegevens
T Siddle
NL28ASNB0782405665

Walkabout

Binnen- én  buitenWERK. Dat is wat heel duidelijk weergeeft wat we doen tijdens een walkabout. We gaan letterlijk naar buiten, en komen daar onszelf tegen. Wat ook een groot voordeel is van naar buiten gaan, is dat je je dopamine levels rust geeft. De prikkels zijn lager, waardoor je vanbinnen letterlijk tot rust komt. Tegelijk vragen de elementen van ons soms, dat we om leren gaan met ongemak. Een gure wind, hagel, de brandende zon… Natuurlijk kun je je kleden om dit tegemoet te komen, maar hoe dan ook, buiten kom je jezelf eerder tegen dan binnen.

Ter voorbereiding vraag ik niks meer van je dat je je kleding aanpast aan het weer. Voordat wij aan onze wandeling beginnen stuur ik je een link van google maps met de locatie. Vaak is dat bij mij thuis in Arnhem zuid, maar soms direct in de natuur. Geef van tevoren graag aan als vervoer een probleem is, ik kan je altijd ergens ophalen. 

Wandeling - Thema: ontdek de truffel

Traditioneel werden truffels en paddo’s in de natuur genomen. De verandering in bewustzijn die deze kleine vriendjes teweeg brengen in ons, werken heel goed samen met het buitenwerk wat ik hierboven omschrijf. Tegelijk is het voor vele mensen nog steeds een spannende stap, om truffels te nemen. Daarom bied ik normaliter een zeer lage dosis aan tijdens deze buiten sessies. Dit maakt de wandeling niet minder waardevol dan een volle therapeutische truffel sessie (en bij meer ervaren mensen is een hogere dosis zeker ook een optie). Bel mij voor je afspraak over je wensen. Of kijk eerst naar de review van Leon. Voor deze wandeling moet je een tijdslot reserveren van vier uur.

Lees hier een recent artikel over wandelen.

Veelgestelde Vragen

De wandeling duurt tussen de 1 en 4 uur. Langer is mogelijk, reserveer daarvoor  direct een aansluitende afspraak.

Jazeker! Je krijgt een lage dosis van de truffel van psilocybe mexicana. Deze is in Nederland volkomen legaal in de smartshop te koop en te gebruiken. Onder invloed van lage dosering mag je niet deelnemen aan het verkeer, en daarom val je tijdens de wandeling ook onder de verantwoordelijkheid van je gids. Psychisch kunnen er ook angsten aangeraakt worden. Hier ben je zelf volledig verantwoordelijk voor, maar je mag hierin volledig vertrouwen op je gids. De truffel is 100% non-toxisch, dat wil zeggen er is geen bekende fatale dosis, en er zijn géén bekende schadelijke bijwerkingen. Wel kunnen nieuwe inzichten soms enorme impact hebben op je leven. Ben je hier bang voor, bespreek dat dan tijdens het maken van de afspraak.

De dosis, is afhankelijk van jouw gevoeligheid, jouw ervaring en de inschatting van je gids, tussen de 0,5 en 4 gram. In ieder geval hoger dan een microdosis (> 0,5 gram). Een normale dosis is tussen de 5 en 10 gram. Een hoge dosis is vanaf 15 gram.

Je kan milde veranderingen in je zintuigelijke waarneming verwachten, prikkels kunnen intenser binnenkomen en je kan overmand worden door emoties. Maar, als de dosis goed is afgestemd, alles heel erg mild. Géén heftige visuals, of full on hallucinaties!

Natuurlijk, zonder gebruik van truffels is dat geen probleem! Mét truffels, als je veilig thuis gebracht kan worden, en je binnen 4 uur niet hoeft deel te nemen aan het verkeer. Neem hiervoor even contact op.

Uiteraard! Ik begrijp dat het spannend is, en dat de spanning het wint van de nieuwsgierigheid. En kennismaken kan ook door de truffels aan te raken en te ruiken.

Nee. Als jouw gids, blijf ik helder en met twee benen op de grond. Mijn taak is jou te gidsen terwijl jij je in meerdere werelden beweegt. Ik ken de truffel al langer dan vandaag, en ik (her-)ken, via mijn filter, wat je meemaakt.

De kans op een bad trip is kleiner bij een lage dosering, maar mocht je in negatieve emoties schieten, dan is je gids bij je om je te helpen, troosten, in je kracht te zetten. Vertrouw altijd op de flow van het leven. Er zijn een aantal technieken die je kan inzetten om je als het nodig is uit een bad trip te halen. Nogmaals, vertrouw op je gids!

Dat is voor het doel van deze wandeling geen goed idee. Het doel is om kennis te maken met de truffel. Het is zelfs een aanrader om helemaal nuchter aan de wandeling te beginnen! Als je hier nog specifieke vragen over hebt, bel van tevoren even.

Eigenlijk geldt hier hetzelfde voor als de vraag hierboven. Bij twijfel: bel van tevoren om jouw specifieke situatie te bespreken.

In deze tijd van dualiteit, waarin uitersten meer dan ooit zichtbaar worden, en mensen tegenover elkaar lijken te komen te staan, is het belangrijker dan ooit dat we als mensheid ons collectieve bewustzijnsniveau verhogen. Hiervoor is het noodzakelijk dat een kritische massa van de samenleving aan het werk gaat met onze schaduw kanten. Psychedelica kunnen hierbij een versneller betekenen voor ons mensen die voelen dat ze willen, maar vast lijken te zitten in hun oude denk wereld. De wereld heeft volgens mij gidsen zoals ik nodig, die de diepte in kunnen, zonder het licht kwijt te raken. Voel je welkom, voel je uitgedaagd, voel je pijn, voel je licht!

Daarnaast, heel praktisch, is deze try-out bedoeld om feedback te verzamelen over deze dienst.

Check ook onze visie!

Voor deze kennismaking gebruik ik psilocybe mexicana, omdat hij in mijn beleving de meest speelse en lichtvoetige truffel is. Als ik voel dat bij jou iets anders nodig is, dan kunnen we hier in een eventueel vervolg, dieper op ingaan.

We lopen geen wedstrijd, we gaan lekker naar buiten om te spelen! Bij wandelen hoort rusten, en als het nodig is dan rusten we vier uur lang! (Of vier minuten. Je zal merken dat de truffel jou energie zal geven!)

Het allereerste uur bied ik altijd gratis aan. Daarna, als het niet voor jou blijkt te zijn, kan de reservering zonder kosten komen te vervallen. Voor elk volgend uur vraag ik €60,-

Dat mag, maar er zal die dag genoeg te eten en te drinken zijn voor je. Dus je hoeft niet na te denken over eten. Zeker als je volledig nuchter bent is het soms fijn om daar helemaal niet mee bezig te zijn. En als je zelf nog naar huis moet rijden is het belangrijk om wat te eten om weer op aarde te landen.

Als er dieetwensen of allergieën zijn, geef dat van te voren door.

Daar vertel ik je graag tijdens de wandeling alles over!

Er is geen slecht weer, alleen slechte kleding!